uFeel.me
Обич в стихове
Автор: yossifova,  10 февруари 2009 г. в 08:25 ч.
прочити: 200

Изпращам ти обич

по стихове.

Изпиваш ги жадно –

ненасита си.

Докосваш ме с думи –

неутолими са.

Ръцете ми галиш,

отронили римите.

Целуваш очите ми.

Обичаш ме.

По стъклото се стичат

сълзите ни –

начало и край

на едно обичане.

Изпивам тъгата ти

и двамата литваме

в красива любов -

без граници

и без вричане…

 

А сутрин се будим

винаги заедно,

аз – кротко утихнала

върху гърдите ти,

ти – галещ косата ми.

В стихове…

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me