uFeel.me
Обич тежка като смъртта
Автор: galenavyrbeva,  13 октомври 2011 г. в 11:58 ч.
прочити: 212

В друг живот навярно ще сме двама.

В друг живот, далече от света.

Но в този свят за нас надежда няма.

Тази обич ми тежи като смъртта.

 

Знам, за мен ти много дни ще плачеш

и с болка всеки спомен ще гориш.

Ръцете празни всяка нощ остават,

щом не можеш ти до мене да заспиш.

 

Твоята несбъдната мечта,

днес умря, в сълзите я погребах.

Тя запълни чужда празнота,

молбите ти не може да приеме.

 

Но в друг живот аз вечно ще те имам

и никой няма да ни раздели.

Но докато на този свят съм жива...

чужда съм, затова ме остави.

 

Не ме убивай с мрачния си поглед

защото ще се мразя до смъртта,

че врекла съм се точно в този избор,

и завинаги оставих любовта!

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me