uFeel.me
Обич от разстояние
Автор: hurt_me,  25 ноември 2012 г. в 19:51 ч.
прочити: 413
Разстоянието ни дели.
Времето лети.
Не се виждаме със дни.
Ти при мене се върни,
липсваш ми помни.
Чувствата ми ти рани,
но помоли ме \"прости\"..
Миналото забрави,
настоящето грабни
бъдещето предстои.
Любовта открадни,
на мен я подари..
Щастието ми покажи,
в душата си ме пусни,
и в сърцето - дълбоко заключи.
В живота ми помогни,
на добро ме научи
и от злото предпази.
Мене ти вземи,
в нощта ме открадни,
твоя ме направи,
с любов ме обсипи
завинаги..
А аз винаги ще те обичам
и в това сега ти се вричам!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me