uFeel.me
Обич незаменима
Автор: Shmati,  6 септември 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 592
Давам ти свободата, от която ти се нуждаеш,
оставям те колкото и да те обичам.
Аз знам че ти ще се върнеш пак тук,
пак при мен с твоята обич незаменима.

Има ли нещо по-красиво от нея,
от твоята обич тъй прекрасна,
толкова милост,нежност и мечти
събрани в една дума тъй тясно.

Искам да разбереш, че свободата я има,
толкова ли е трудно да я вземеш?
Аз съм с теб, защото ти си любовта,
ти си моята мечта и моята свобода.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me