uFeel.me
Обич моя
Автор: meri-20,  18 юли 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 643
Майната ти обич моя,
ти не си добре.
Като мен жена ще срещнещ,но незнам каде?
Ще се сетиш обич моя ,
но когато зад завоя видиш моя гръб.
Толко време те обичах както никой друг,
ден и нощ след тебе тичах ала ти остана глух!
Майната ти обич моя всичко бе до тук
писна ми да бада твоя,
вече ще ме чука друг!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me