uFeel.me
Обич моя
Автор: Maria_Vergova,  5 април 2010 г. в 13:19 ч.
прочити: 326

Днес от мен си безкрайно далече
и завинаги чужд, обич моя!
Но на ада във огъня вечен,
на горещия тропик във зноя,

на звездите сребристи в безкрая,
във потайни и тъмни усои,
пред високите порти на рая,
аз ще следвам  пак стъпките твои!

С топла нежност във теб ще се вливам
със уханния дъх на цветята.
Твойте устни с любов ще опивам
с плодовете на щедрото лято.

Като сянка край теб ще танцувам
с листопада на късната есен.
В ден дъждовен гласа ми ще чуваш
на капчука във тихата песен.

И когато във нощите свои
в полусън мойто име изричаш,
ти прости - не посмях, обич моя,
теб наяве така да обичам!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me