uFeel.me
Обич безпътна
Автор: voda,  15 юли 2011 г. в 16:16 ч.
прочити: 336
Тази обич е трудна, тревожна –
хем я искам и хем ми тежи.
Нито сбъдната, нито възможна,
в мен от нокът до косъм боли.

Всяка Пролет отново ще цъфне.
Всяка Есен пак плод ще роди.
Само нашата обич безпътна
в недозрели лета ще класи...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me