uFeel.me
Обещание
Автор: Angel_Kolev,  10 юли 2013 г. в 22:19 ч.
прочити: 244
Трябва да съм те обичал,

в тъмното преди в Света,

глас да се е чул на птиче,

с цвят снежецът да е бял,


слънце да замесят в пита,

в миг да плиснат в океан,

на Творецът ни - сълзите,

той пък се смили... Жена.


Тихичко ни каже: Дишай,

с щедрост подарил слова,

после си остане - зрител,

всъщност и небесен цар?


Сигурно е! И прекрасно!

Пиша го с дебел курсив!

А пък за рози е опасност,

да ги оставиш без бодли.


И затова, днес обещавам,

че даже и склонил глава,

на нечие другарско рамо,

там, изпод чуждия самар,


аз винаги ще се обръщам,

а и ще знам, че си до мен!

Тогава ще си нося кръста,

дори Животът ми да спре! 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me