uFeel.me
Обещание за Любовта
Автор: fire_AngeL_1,  21 юни 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 517
Искам да поставя, моето сърце, в твоите ръце.
Да зарадвам душата ти красива, тъй красива, тъй дива.
Красотата ти ме озари, като топли слънчеви лъчи.
Моето сърце, заслепено от красотата, не вижда друга на земята.
Красота, красота, няма друга на света.
Всички думи на земята, не могат да опишат красотата.

Светът си ще преобърна!
времето ще върна, времето ще спра,
съдбата си ще обърна, ако трябва ще умра.
Само да те зърна, само да те прегърна,
ти си моята светлина, ти си любовта.

До кога със сърцето ми ще спориш,
то не знай, какво го молиш.
Ти го тровиш, ти го тровиш!
Ти го молиш да си тръгне,
но мя да се обърне, да се обърне за да тръгне.

Искам от тебе да избягам на край света,
но любовта ми не отслабва в самота.
Искам да спря да се вричам,
че ще спирам да обичам.
Искам само да не изричам моята тъга,
тъга за любовта.
Искам да изричам само думи за любовта,
за най- красивата жена,
за най-красивата ти душа.

И ето спирам да говоря,
а само да се моля,
да зърна твоята светлина от красота
и да чуя думата, за любовта.

-----------------------------------------------
F.A.1
-----------------------------------------------

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me