uFeel.me
Объркани чувства
Автор: Petrova_AHETA,  31 януари 2012 г. в 23:04 ч.
прочити: 281
Любовта ми гасне, огънят затихва,
но твоят лик е в моето сърце!
С ръцете си ще го изтръгна,
но няма смелост в крехкото телце!
Желая аз във спомен да те превърна,
но сили нямам за това.
Обичах те, но не ни потръгна,
а ти разби моята мечта.
Как искам аз да те забравя,
да мисля за какво ли не,
но сякаш все към мен витаеш,
и стягаш с обич моето сърце...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me