uFeel.me
Обаче
Автор: blackmirror,  9 септември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 624

Лошите думи

оставят следи!

Споменът в тъмното плаче.

Ти ги изрече!

Ти победи!

Аз ти прощавам обаче.

 

Днес да се видим

Безкрайно боли.

Срещата в миг ще ни срине.

После кръгом,

шепа сълзи

и всичко навярно ще мине.

 

Аз те обичах.

Ти ме рани

и всичко така преобърна,

Че любовта

не остави следи,

Не зная и как да я върна.

 

Чаша уиски.

Миг самота

И споменът спира да плаче.

Някой погази

във мен радостта,

Аз му прощавам, обаче...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me