uFeel.me
ОВЕКОВЕЧЕН
Автор: l.hiena,  7 декември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 410

Аз бих ти дала своята утеха

и бих ти посветила нежен стих,

макар че цялата любов ни я отнеха...

аз пак дена си в тебе въплътих.

Аз бих ти подарила жарки трели,

разливащи дъхът си в теб и мен.

Аз бих те прекроила в ноти бели,

извезани от ясен слънчев ден.

Аз бих те пожелала всяка вечер

и бих ти съградила нов живот,

но само ако ти останеш ВЕЧЕН

и ако ВЕЧНА бъде твоята любов!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me