uFeel.me
ОТВОРЕНИ РЪЦЕ
Автор: djidji_g,  9 април 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 407
Смехът ми камбанен звън
гласът ми допир на кристални чаши,
някой отмъкна ги от мен навън
душата ми кърви от рани.

Нежно пееше моето сърце
вече пълно с ледени кристали
тялото ми чака с отворени ръце
пепелта отново да запали.

Жарта-разбутват моите мечти
косите ми той да гали
момчето с карсивите очи
да ближе веч мойте рани!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me