uFeel.me
ОТКЛОНЯВАШ СЕ
Автор: blaskov,  17 май 2013 г. в 06:33 ч.
прочити: 301
Отклонняваш се от мен,
нищо, че след тебе бягам.
Преобръщаш моя ден
от копнежно бял в изстрадан.


Вярвайки, след теб вървя
с вярата си избледняла.
Но надеждата умря,
още слънце не видяла.


Миг е само любовта,
ние сме зрънца незрими...
Как да дишаме сега,
щом съдбата раздели ни?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me