uFeel.me
OTHOBO
Автор: nina_89,  17 август 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 394
Отново съм сама в тишината,
отново гледам малките звезди,
отново търся в себе си вината
И питам се "Какво ли съгреших?"

Отново моля се сега
за прошка,нежност,топлота.
Отново съм със снимка във ръка
и ликът ти проблясва във нощта.

Отново моята душа мечтае си за тебе сега.
Отново сън със теб сънувам
и за щастие бленувам.

Но...
Отново съм сама във тишината,
отново гледам малките звезди
и търся там сред тишината
теб и моите мечти!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me