uFeel.me
ОТДАДЕНОСТ
Автор: cvetian,  8 март 2011 г. в 00:20 ч.
прочити: 328
Ти целия отдаден си на мен-
обичаш ме безкрайно, от душа.
Разбирам аз това във всеки ден.
Изпълвам се със радост, с красота!
За тебе мисля всеки ден и час.
И в сънищата идваш със любов.
Обичам да те слушам във захлас.
Дъха ти аз усещам-все по-нов!
Щастлива съм с тебе, мой скъпи, нежен.
Дали това показвам го добре?
В прегръдката ти силна и безбрежна,
стояла бих аз цели часове!
Очите ти за мене са слънца,
що пращат ми обилна топлина.
Усмивката ти нашите сърца
дарява с много обич, светлина.
Харесва ми и твойта прямота,
с която ти привеждаш всичко в ред.
Държиш и спазваш твърдо точността,
която тъй е нужна в този ред.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me