uFeel.me
ОТ ЗИМА В ПРОЛЕТ
Автор: idan,  3 април 2011 г. в 17:45 ч.
прочити: 256

Отлетяха снежинките,
отлетяха... децата да радват,
в други географски ширини. 


 Иглики-теменужки
 минзухари-маргаритки
при нас дойде пролетта. 


Любима с чаровно си обаяние,
 отвей зимното ледено дихание,
 пролетта  грейна с цветно си ухание.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me