uFeel.me
ОТ ЖЕНА РОДЕН
Автор: dims63,  30 март 2011 г. в 13:48 ч.
прочити: 155
 

Отдавна Шекспир го е казал,

че всеки от жена роден,

в капана на жена е влязъл,

от нейната любов пленен.

 

Така и аз без теб не мога

дори един единствен ден

и тихо моля се на Бога

да бъдеш винаги до мен!

 

Животът ми е глух и беден

без твоя мил вълшебен зов.

Животът ми е ден последен

без слънчевата ти любов!

 

Ела и дай ми своя ден -

и аз съм от жена роден!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me