uFeel.me
ОТ ВЯТЪРА ЗАРОБЕНИ
Автор: tinarosivoice,  2 юли 2009 г. в 19:50 ч.
прочити: 236
Готова съм до теб да яхна стремето 
от тук срещу умората на времето!
На буйните коне
да бъдем победители
ще полетим поне
в остатъка на дните ни!
С пълни дробове ще дишаме
от въздуха след дъжд
от вятъра заробени ще се обичаме -
една жена до мъж!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me