uFeel.me
ОТ ЛЮБОВ ЦЕЛУНАТ МИГ
Автор: aza_9,  17 август 2010 г. в 23:14 ч.
прочити: 452


В ТОЗИ СВЯТ НА БЕЗКРАЕН ЗОВ,

В ТОЗИ ВИХЪР ОТ КОПНЕЖИ,

НЕ СЪХРАНИХ ТВОЯТА ЛЮБОВ

И ОЧИТЕ, ПЪЛНИ СЪС НЕЖНОСТ.



А ТЕ ОБИКНАХ ВЪВ ПЪРВИЯ ДЕН,

КОГАТО С ТЕБЕ СМЯХМЕ СЕ ЛУДО

И ОНАЗИ МАГИЯ ЖИВЕЕ ВЪВ МЕН,

ЛЮБОВТА - НЕСБЪДНАТОТО ЧУДО.



ДНЕС СЪБИРАМ В ТЪЖНИ ДУМИ

СВОЕТО ГОРДО НЕПОКОРСТВО,

ОТ ЛЮБОВТА ЦЕЛУНАТИЯТ МИГ,

ТВОЯТА МАГИЯ, МОЕТО БЕЗПОКОЙСТВО...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me