uFeel.me
ОТ ГОРДОСТ
Автор: saraia,  28 април 2011 г. в 23:53 ч.
прочити: 297
Изгубвам се в спомена за отминалите дни,
за миг откъсвам се от реалността.
От години те няма, но още боли,
тъжен е деня без лъч светлина.

Изгубвам се в спомени, живея без мечти
за миг потъвам във самота.
По тялото ми остави незаличими следи,
знаят го звездите, знае го нощта.

Понякога тихо роня сълзи
за миг откъсвам се от света,
а раната в сърцето още кърви,
убихме любовта, останахме си с гордостта ...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me