uFeel.me
ОСТАВИ МЕ!
Автор: fenix,  18 юли 2011 г. в 19:33 ч.
прочити: 452
Остави ме!... Нека помечтая!
С крилете на фантазията летя!
Къде ме водят аз дори не зная!
...Ще опозная върху тях света!

Остави ме!... Нека съм свободна!
Да любя и да страдам! Да горя!
Срещу законите на женската природа,
не ще се боря и не ще вървя!

Остави ме!... Нека съм порочна!
Греха ще скрия в своето сърце.
Ще бъда изкусителка... нарочно!
Любов ще грабя с двете си ръце!

Остави ме!... Нека да мечтая!
Мечтите, още, днес, са без пари!
На този свят прозира вече края,
поне да си отидем със мечти!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me