uFeel.me
ОСТАНАЛА КАТО ЕХО ***
Автор: linapaint,  5 септември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 576
Една
любима песен
остана да напомня ми за теб
и думите от тази песен
аз мисля че са написани
в моя чест!
Шепнеш ми я,
песента,
която нявга подари ми!
И свързва ни,
винаги те имам - до себе си!
Повтарям я стократнно...
Заспивам... и в нощта,
сънувам те как идваш,
танцуваме,
и в утрото се будя,
но само песента - останала като ехо,
да напомня ми за теб и за нощта!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me