uFeel.me
ОСМИ МАРТ-за мен
Автор: cvetian,  8 март 2011 г. в 10:32 ч.
прочити: 342
Днес е празникът ти,мила,
моя предана любов!
Затова си подранила,
във очите с поглед нов!
Аз желая-нека бъде
празничен животът твой
и мечтите да се сбъднат,
да вървиш със устрем свой!
Жена си ти и майка нежна,
крепителка на своя дом.
Със обич силна и безбрежна-
сърдечно правя ти поклон!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me