uFeel.me
ОСЛЕПЯХ
Автор: mega_char,  18 април 2011 г. в 07:47 ч.
прочити: 420
Ослепяващо е слънцето,
изгарящо със свойте пипала.
И прогаря ми крилете...
не виждам, забравям да летя.

Ослепява ми очите
няма взор, ни пътека скрита.
А душата цялата е път
и с рани е покрита.

Ослепителна е светлината...
утрото така красиво.
Но сляпа съм за малките неща
и около мен е празно, сиво.

Ослепях и съм сломена,
очите ми не ще те видят вече.
Защото бездна съм дълбока-
мрак сърцето ми посече.

Ослепително красива бях,
думите ти цяла ме рисуваха.
Ала празна съм отвътре и сама-
устните ни тихо се сбогуваха...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me