uFeel.me
ОЩЕ
Автор: hristina,  10 март 2009 г. в 10:23 ч.
прочити: 457
РЪЦЕТЕ ТИ ОЩЕ УСЕЩАМ ПО МЕН,
ДЪХЪТ ТИ ОМАЕН МЕ ДЪРЖИ ОЩЕ В ПЛЕН,
МИСЪЛТА ЗА ТЕБ ОЩЕ МЕ ИЗГАРЯ
И СЛАДКИТЕ СПОМЕНИ ОТ РАЯ!
ИСКАМ ДА СЕ ОТТЪРСЯ ОТ ВСЕКИ НАШ МОМЕНТ,
ИСКАМ ДА ЗАБРАВЯ ВСЕКИ МИЛ ЖЕСТ, КОМПЛИМЕНТ,
ИСКАМ, А НЕ ЗНАЯ КАК ДА ГО СТОРЯ,
КАК С ЛЮБОВТА СИ ДА СЕ ПРЕБОРЯ!
ОБИЧАМ ТЕ БЕЗУМНО И ВИНАГИ ЩЕ Е ТАКА,
КАК СЕ НАКАЗАХ С ТАЗИ СЪДБА!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me