uFeel.me
ОЩЕ МИГ ЖИВОТ
Автор: dizel4eto__f,  7 април 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 533
Не си тръгвай така,
разбери че те обичам.
Не ме обричаий в самота,
та нали за тебе само дишам!

Погледни ме за последно
и кажи че ме обичаш.
Дори изпросено от теб
кажи че ме обичаш.

Само миг и после си иди,
напусни мечтите ми дори.
Само миг и после си иди,
вземи живота и сърцето ми дори.

Защо изобщо ти се появи?
-без теб живеех някак по-добре.
Без теб я нямаще тъгата,
която днес сърцето ми владее!!!

Дай ми само миг живот,
нека те усетя за последно.
После ще си тръгна бавно
и всичко пак ще е студено.

Нека за последно очите ти да видя,
прегръдката ти топла утре ще е сън.
Нека устните ми твоите докоснат
-ти беше красивият ми сън.

Дай ми капчица от теб,
дори да не е тя любов.
Дай ми нещичко от теб
....още миг живот...!!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me