uFeel.me
ОСЪДЕНА
Автор: ANJI,  15 юли 2009 г. в 19:57 ч.
прочити: 767
Защото си откъснах от сърцето ти
парченце, със което да се стопля...
Защото си откраднах от душата ти
искрица, със която да блестя...

Защото се докоснах до ръцете ти:
изгарящи, горещи, страстни длани...
Защото подарих на теб съня си...
Осъдих се на Вечната Любов.

Сега очите ми живеят в твоите.
Душата ми до твоята блести.
Изгарят дланите ми, щом докоснат твоите...
Сърцето ми тупти, тупти, тупти...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me