uFeel.me
ОРИСВАМ ТЕ
Автор: liviq-Zdravka,  30 януари 2009 г. в 11:21 ч.
прочити: 345

Орисвам те в живота ми да бъдеш,

орисвам те на себе си и своя свят.

С молитва, огън и добра магия -

любов да е сред звездопад.

 

Орисвам те в живота ми да бъдеш

преброден миг, небесен цвят.

Една китара с чуден ритъм -

на мечтите лудия ни впряг.

 

Орисвам те в живота ми да бъдеш,

защото нужен си ми нощ и ден.

Нужен си ми в радост и тревога,

защото изпълнил си сърцето ми с копнеж.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me