uFeel.me
ОРИСАНА
Автор: Vetero,  26 юли 2011 г. в 13:21 ч.
прочити: 299

Смрачаваше се…

Корабът навлезе в залива.

„Към пристана!” –

с брада посочи капитанът.

Мъгла пови брега.

Далече някъде

със пулс лудешки

запремига фарът.

А зад гърба на посрещачите

една жена

се взираше за своя мил –

моряка влюбен.

Със жаден взор,

но със снага изтръпнала

от спомена

за тялото на другия…

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me