uFeel.me
ОРХИДЕИ
Автор: daisypatton,  15 април 2012 г. в 16:44 ч.
прочити: 209

Може би ти е тъжно
и пуст е дома ни без мен,
може би е безцелен за теб,
и безрадостен новият ден...

Вярвам, не се и  съмнявам,
че за жалост е точно така,
но свърши се...аз продължавам,
по път нов и различен сега...
 
Пълна със слънчеви, мои идеи
търся все още онез орхидеи
които ти за мен не набра-
не се срещат те във пустиня,

макар и късно... дано го разбра...
Не е сърцето сърце- с милостиня,
не е ръката - щедра ръка,
щом любовта превръща в робиня...

Пролет е ...цъфтят орхидеи,
красота даряват на друга земя -
и аз, с животворни чувства изгрели
към нея, по път нов и различен вървя...

   Дейзи Патън
.•´¸.•*¨) ¸.•*¨)

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me