uFeel.me
ОМАНА
Автор: @driana,  18 март 2009 г. в 14:34 ч.
прочити: 411
                                          ОМАНА

 

                                                    посветено*

 

                                Имам вкус на море...

                    

                                На буйно море,

                                пленило реки закачливи...

                                Ти си – бряг ожаднял,

                                              що вълните зове

                                и от морската пяна пенлива,

                                сътворяваш ме – блян,

                                               пълнолунно мечтан

                                и задъхано, бавно отпиваш...

 

                                Имам дъх на поле...

 

                               Некосена трева,

                               на разсъмване в диви усои...

                               Като биле любовно съм

                                               от венец на мома –

                               порочност в мислите твои.

                               От сто билки омая

                                              само мен пожела,

                               със страстта на нестихващ порой...

 

                               Имам цвят на дъга...

 

                               Пъстрокрила дъга,

                               в която художник е влюбен...

                               Ти си – дъжд ослепял

                                                     от таз красота,

                               с поглед трескаво търсещ, бездомен –

                               плач небесен проливаш,

                                                           цветовете отмиваш,

                               за да слеем душите си... В спомен.

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me