uFeel.me
ОГЪНЧЕ
Автор: tonia_borisova,  1 февруари 2012 г. в 00:26 ч.
прочити: 263

Пак вие Вятър-единак
и снежно войнство мята,
засипа тихия ни праг
и заскрежи стъклата…
Не спира – озлобен и див
в комина да вилнее…
А в стаята сме с теб сами –
сами сред снежни мрежи…
Усещаш ли , че ги топи
с огънче копнежът?
1976г., В.Търново
Из \"Възлопис\"

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me