uFeel.me
ОЧИТЕ ТИ
Автор: mitivan,  8 октомври 2012 г. в 20:43 ч.
прочити: 494
                    На М.

Очите ти са чудни и красиви,
привличаш ме с вълнуващата гръд.
Под ритъма на звуците игриви,
ний ставаме и тръгваме на път!
                     *   *   *
Ела, ела, богиньо млада, нежна,
сега е нощ и в тоя късен час,
с една любов, голяма и копнежна,
аз викам те с безмълвен глас!

2009 г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me