uFeel.me
ОЧИТЕ ТИ
Автор: rumen popov,  12 март 2010 г. в 14:24 ч.
прочити: 890
Очите ти са сини водопади,
лудост е красивата им сила.
Обичай ме, докато сме млади -
да се радва душата лекокрила.

Очите ти са небосвод безкраен -
раздал светлината на милион звезди.
Потъвам в погледа ти, морско син, потаен -
оставям в тишината, единствено за теб следи.

Очите ти са всъщност всичко,
от което се нуждае прероденият ми кръгозор.
Никога не забравяй, че винаги ще те обичам,
че аз съм птица, а ти - простор.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me