uFeel.me
ОЧИТЕ НА НЕВИ
Автор: DINO,  8 август 2009 г. в 15:06 ч.
прочити: 228

 

Очите ти са кладенци дълбоки

Отдавна още паднах в тях

В очите ти световните посоки

И бъдещето в тях съзрях

 

Ах тези две очи красиви

Искрици пръскат всеки миг

Те радост в делниците сиви

Приветствие със страстен вик

 

Очите ти, даряващи надежда

Очите ти, даряваши любов

Винаги когато ги поглеждам

Избухва в мене пламък нов

 

08.08.2009

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me