uFeel.me
ОЧИТЕ НА МОЯ ЛЮБИМ
Автор: yuliya2006,  7 май 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 631

Очите на моя любим, те звезди са,
блестят, гонят си нежни слънца.
Зениците му огромни, албанос - рамка,
душата му виждам, космос - стъкълца.

Очите на моя любим, те огньове са,
жертвени клади от обич - дар.
Огряват ме, искрят в мен
и заедно две в едно слети горим.

Очите на моя любим, те богове са,
отредени са ми в този живот.
Душата ми топлят, нагоре издигат
а аз разнасям, разнасям любов.

15.02.2008

ДЖУЛИЯ БЕЛ

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me