uFeel.me
ОЧАКВЩА КРАЯ
Автор: az20sam,  28 юни 2011 г. в 12:04 ч.
прочити: 149

И днес пак ще кажа наум \"обичам те\"!

И днес пак ще те изпращам с тъжни очи.

Никой не ще ме разбере,

не би ме разбрал и самият ти.

 

Този път не ще се върнеш,

завинаги си тръгваш ти.

И когато гръб обърнеш,

ще изчезне блясъкът в очите ми.

 

Не събрах смелост да призная

за любовта, която живее в мен.

И нямам смелост да променя края,

не бих могла да те гледам сломен.

 

И днес пак ще кажа наум \"обичам те\"!

И днес пак ще те изпращам с тъжни очи.

Никой не ще ме разбере,

не би ме разбрал и самият ти.

ПРОЛЕТНОТО МОМИЧЕ

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me