uFeel.me
ОЧАКВАНЕ - 2
Автор: aza_9,  1 май 2011 г. в 11:26 ч.
прочити: 231


ОЧАКВАМ ТВОИТЕ СТЪПКИ
ПРЕВЪРНАТА В ЛЮБОВЕН ЗОВ
ТЪЙ КАКТО НЕЖНИТЕ
ПРОЛЕТНИ ПЪПКИ
ОЧАКВАТ СЛЪНЦЕТО С ЛЮБОВ
ДА ТИ ДАРЯ СВОЕТО БОГАТСТВО-
ОГРОМНАТА СИ  ЛЮБОВ
САМО НЕЯ
И ЦАРИЦА В ТВОЕТО ЦАРСТВО
СЪРЦЕТО ТИ С ОБИЧ  ДА ВЛАДЕЯ...
ОЧАКВАМ ТВОИТЕ СТЪПКИ
КАТО ЛЕТЕН ДЪЖД СЛЕД СУША
В ПРЕГРЪДКАТА ТИ
АЗ С РАДОСТНИ ТРЪПКИ
ОТ ЩАСТИЕ ДА СЕ СГУША...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me