uFeel.me
ОЧАКВАНА...
Автор: love_twiSter,  4 март 2010 г. в 18:31 ч.
прочити: 604
Очаквах те, Пролет! И ето - дойде!
Така жизнерадостна, толкова нежна
и с толкова хубост, омай, цветове,
в които така неприлично се вглеждам!

А ти се усмихваш! И в струйките дим,
шума на машини и шепот на хора
смутено се сещам, че тук си за дни
и пак ще се скриеш далече от взора...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me