uFeel.me
ОБЛИК НА ЖЕНА
Автор: ANJI,  18 май 2011 г. в 12:05 ч.
прочити: 622
Жената губи своя облик на жена,
когато няма обич да я пали.
Жената губи своята душа,
когато никой с нежност не я гали.

Угасва блясъка във женските очи,
когато вместо нежност срещне грубост.
Изчезва грацията на стройната снага,
когато я приспива само вятъра.

Прекрасна, самодива и красива,
това е сън след толкова обиди.
Лишено от любов сърце умира.
Наистина ли искаш да убиваш?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me