uFeel.me
ОБИЧАЙ МЕ
Автор: cvetian,  30 март 2011 г. в 14:59 ч.
прочити: 335
Сърцето ми за твоето тупти,
дъхът ти чувствам всеки ден...
Какво направи с мене ти?
Какво ще сториш още с мен?
Не мисля аз на колко съм години,
а чакам следващия ден със болка -
да имам вест от тебе, мили.
И нямам ли, не знаеш колко,
отново часовете стават дни.
И болката е пак - отново болка...
Да знаеш колко те обичам!
Но ти ми каза: \"Всяка клетва е лъжа\"
Не мога и не зная - как да ти се вричам,
но при мен съвсем не е така.
Обичам ли - веднъж завинаги е то!
Загубя ли - живота ми не е живот!
Затуй те моля, мили мой, любими,
не ме напускай! Никога, недей!
Обичай ме! Люби ме много!
Не допускай във душата ми тревога...
Защото повече без теб не мога!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me