uFeel.me
ОБИЧАЙ МЕ, ЗАЩОТО...
Автор: eva1igrata,  14 май 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 605

Обичай ме, защото аз съм

родена за теб,

защото мога да бъда твоята

единствена,

неповторима

и вълшебна приказка в живота ти...

Обичай ме, защото всяка моя

фибра трепти за теб...

и всяка моя частица се разтопява

от твоето докосване...

Обичай ме, защото горя от

страст и желание,

защото мога да изпепеля

душата ти от любов

и защото мога след това

да я възродя от пепелта

като феникс.

Обичай ме, защото мога да ти дам

онези искрици и пламъчета,

които светят в очите на влюбените

и мога да накарам пеперудите

да пърхат с крилца вътре в теб...

Обичай ме, защото това е

твоята съдба,

защото ме сънуваш,

защото ме желаеш,

защото ще умра без теб...

Обичай ме, защото те обичам!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me