uFeel.me
ОБИЧАНА ПРОХЛАДА ГОРЕЩА
Автор: idan,  15 юли 2011 г. в 17:48 ч.
прочити: 236

Огледална вода,


брегове пясъчни,


горещи лъчи солени,


телата голи и за слънце,


и за прохлада жадуват.


Чайки целуват се в небето,


платноходки порят морето,


риби стихове пишат,


под вълните влюбени плуват...


Лято е...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me