uFeel.me
ОБИЧАМ
Автор: bohem,  31 август 2010 г. в 19:14 ч.
прочити: 915
Обичам да си малка бяла птица
във моето помръкнало небе...
С теб двама да сме влюбени частици
от хиляди големи светове...

Обичам да си силата, която
религии да може да сбере...
Да ни завиди някой ден Ерато...
Да легне в пристан бурното море...

Обичам да си нежната ми струна,
изплакала лиричния акорд
на песента, изпята от катуна...
Усин Керим да бъде с тебе горд...

Обичам да си пламенно фламенко,
испанска страст, ранен тореадор...
Да ни завиждат фенове и фенки
на всеки танцов, най-добър отбор...

Обичам... все така да те обичам
и ти да си щастливата сълза...
Миг щастие в света да те наричам -
обичам... и след края на света...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me