uFeel.me
ОБИЧАМ ТЕ
Автор: liviq-Zdravka,  9 октомври 2009 г. в 15:15 ч.
прочити: 767

Обичам те. Тръпно и човешки.
В сърцето, с най-чистия копнеж.
Сякаш душата ми в теб е родена
от твойта чудна, магьосна искра.

 

Обичам те. Буреносно и вятърно.
Търсещо, лудо кръвта ми кипи.
В очите вихрушки отвързани...
Изгарям от страст и... имам крила.

 

Обичам те... Мигом и мълком.
Споделям те. Ти ми спираш дъха.
В тая лекокрила магия  срещам
моя дух с твоя във вечността.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me