uFeel.me
ОБИЧАМ ТЕ
Автор: karincheto,  14 януари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 908
О-орелът лети
Б-бързо лети
И-искрено казва
Ч-чакай ме ти
А-аз те обичам
М-мое момче

Т-твоята усмивка
Е-е моята радост!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me