uFeel.me
ОБИЧАМ ТЕ!
Автор: sandra,  3 януари 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 1131
Обичам те, на кой да го призная сега, щом не го приема твоето сърце и душа? Искам да ме докосваш нежно в нощта, да се сливат нашите тела, да усещам дъхът ти нежен да ме гледаш с поглед небрежен, да ме целуваш с устни по челото, да си до мене в живота. Искам, но май с искане ще си остана, все пак любовта е за двама!?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me