uFeel.me
ОБИЧАМ ТЕ!
Автор: KaNaLnIq_PlYh,  19 август 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 794
Как да ти докажа, че те обичам?
Вярно, изневерих ти, няма да отричам.
Обаче, мислите ми и чувствата ми са към теб,
те ме вдъхновяват и ме превръщат в поет.
Знам, че те наранявам, и че от това те боли,
обаче, съм гаден пубертет, който мисли с 2 глави.
За втори шанс те моля сега.
Моля те помогни ми да стъпя на крака.
Нищо няма да обещавам, то ще си проличи
дали ще имам смелост отново да те моля за прошка, гледайки твоите очи!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me