uFeel.me
ОБИЧАМ ТЕ - за моето слънчице... freedom666 :*
Автор: zori86,  5 ноември 2008 г. в 19:45 ч.
прочити: 459

Вчера бях щастлива, днес съм щастлива, надявам се и утре да съм щастлива.
ЗАЩО? - питаш ме ти.
Защото съм с теб, до теб
и искам да съм щастлива и за напред.
Ти си ми всичко и не искам да те загубя.
Повярвай в мен, не се съмнявай и за минута дори.
Аз обичам теб и съм само с теб.

Какво друго искаш от мен.

Доказвам ти го и ти го казвам:
ОБИЧАМ ТЕ и ТЕ ЦЕЛУВАМ, мило!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me